Torpedó



Torpedó játékleírás


Ebben a játékban egy tengeri hajóflottának vagyunk a parancsnoka. Feladatunk, hogy az ellenséges hajókat elsülyesszük. A játék szinterét, a tengeri csata helyét egy több mezőből álló paletta jelenti. Még a játék elején kiválaszthatjuk, hogy hány hajóval és mekkora területen szeretnénk játszani. Például ha 5-5 hajó küzd egymással akkor ezt egy 20 mezős területen teszik.
A játékmezők száma, vagyis a pálya hossza négyszer annyi mint amennyi hajónk van.
A mezők vagy cellák sorszámozva vannak, ezzel a sorszámmal lehet rájuk célozni. Egy hajó csak 1 mezőt foglal el és 1 mezőn csak 1 hajó áll. A játékosok csak saját hajóik kordinátáit láthatják, illetve a már kilőt ellenséges hajókat.

A játék menete.
Először be kell állítanunk a játék módjait. Meg kell adnunk a nevünket, azt hogy mekkora flottával és mekkora területen szeretnénk játszani. Ezt követően beállíthatjuk ki kezdje a játékot illetve azt is hogy könnyített vagy normál játékmódban akarunke játszani. A könnyített játékmód azt jelenti, hogy minden megtorpedózott mező helye megjelenítődik, így elkerülhetjük, hogy egy mezőt többször meglőjünk.
Végül a játék hangeffektjeit tudjuk ki vagy be kapcsolni. Ahhoz hogy a hangok hallhatóak legyenek, adobe flash engedélyezése szükséges.

A játék során más dolgunk nincs csak 1-1 számot kell mindig megadnunk ahova lőni szeretnénk. Közben folyamatosan figyelhetjük, hogy sikerülte eltalálni az ellenség valamely hajóját és hogy a miénk megsérülte.
Az lessz a győztes akinek sikerül elsülyesztenie a másik fél összes hajóját.

Induljon hát a küzdelem!